Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح هفتمین روستا بازار خراسان رضوی در صالح آباد گفت: هدف اجرای "طرح روستا بازار" عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از مزرعه به سفره مردم و مصرف‌کنندگان است.

ایرج ناصری‌مقدم افزود: روستابازارها راهی برای حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده و رسیدن محصول به قیمت واقعی و تضمین سود کشاورزان و تولیدکنندگان با حذف واسطه محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که این خراسان رضوی عملکرد مطلوبی در راه‌اندازی و ایجاد این بازارها داشته است ادامه داد: این طرح حوزه اقتصادکشاورزی پیش از این در ۶ شهرستان دیگر خراسان رضوی یعنی مشهد، بجستان، فریمان، تربت‌حیدریه،کاشمر و تربت‌جام اجرا شده است.

مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی گفت: با برنامه‌ریزی و تمرکز صورت گرفته برای خریدهای توافقی محصولات کشاورزی پیش بینی می شود ۱۰۰ روستابازار دیگر ظرف نیمه دوم سال آینده در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شود.

خراسان رضوی با رتبه نخست تعداد تشکلهای تعاون روستایی در کشور، ۶۸۲ تشکل فعال در حوزه تعاون روستایی، بخش کشاورزی و زیربخشهای آن دارد. 

افزون بر ۵۵۰ هزار نفر در روستاهای استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات شبکه تعاون روستایی هستند و خراسان رضوی در این شاخص نیز رتبه نخست کشور را دارد. 

شهرستان صالح‌آباد در فاصله ۲۵۶ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تربت جام تعاون روستایی مشهد فریمان تربت حیدریه کشاورزی صالح آباد کاشمر بجستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تربت جام تعاون روستایی وزارت جهاد کشاورزی تربت جام تعاون روستایی مشهد فریمان تربت حیدریه کشاورزی صالح آباد کاشمر بجستان اخبار کنکور تعاون روستایی خراسان رضوی صالح آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد قطب آجیل ایران می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سید جمال حسینی اظهار کرد: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره‌وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.

وی گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

آجیل و خشکبار در مسیر صنعتی شدن

در ادامه مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اظهار کرد: در آستانه برگزاری سومین رویداد استارتاپی در مسیر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه آجیل و خشکبار استان با نگاه صنعتی با توجه به مزیت‌هایی که در کشور و استان دارد به سمت صنعتی شدن این حوزه پیش می‌رویم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: با توجه به تصمیم گیری در جهت  برگزاری نخستین رویداد ملی عرضه و تقاضای  صنعت آجیل  و خشکبار (ناتک) مشکلات صنعت آجیل و خشکبار  با چند عنوان مشخص در حضور اعضا کارگروه رویداد مطرح و ارزیابی شد.

وی گفت: خشک کردن آجیل و خشکبار، استفاده از سیستم‌های دقیق و هوشمند در طول فرایند فراوری آجیل، روش‌های جدید رفع آلودگی و میکروب زدایی، استفاده از ضایعات آن و استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ایجاد طعم و.... مشکلاتی بود که طبق آن‌ها فراخوان صادر شد و طرح و ایده‌های مختلفی به دبیرخانه رویداد واصل شد.

نجفی بیان کرد: حدود ۲۵ ایده پذیرفته شد و در طول سه روز بصورت حضوری توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۷ طرح و ایده در محل اصلی رویداد در حضور صنف آجیل و خشکبار از سراسر کشور عرصه خواهد شد و امید است که دستاورد آن انتقال دانش فنی و عقد قرارداد باشد.

دیگر خبرها

  • سیل روستای رحیم‌آباد را غیب کرد | تمام خانه‌ها و وسایل از بین رفتند
  • تلاش برای پیدا کردن ۱۲ دامدار مفقود شده در ارتفاعات طرقبه شاندیز
  • جاری شدن سیلاب در مشهد و شهرهای خراسان رضوی
  • یک روستا در خراسان رضوی به زیر آب رفت
  • سیل ۱۲ محور فرعی و روستایی خراسان رضوی را مسدود کرد/توزیع چادر بین سیل‌زدگان صالح آباد
  • سیلاب به پنج شهر در خراسان رضوی خسارت زد
  • مسیر اصلی جاده صالح آباد- تربت جام مسدود شده است
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • سفر بهاری به روستای ازغد طرقبه از لنز دوربین شهروندخبرنگار